Ніж кух. Kasumi Damascus Sashimi 240 мм
Код товару: 14377-01
Артикул: K-85024
11090.00грн.
Отримати значну знижку
Скорочений опис
У житті кожної людини настає момент, коли вона хоче приготувати смачне і красиве блюдо. У деяких це бажання залишається і вони перетворюються на професіоналів, а іноді - в справжніх геніїв і творців від кулінарії.Саме дл...
Читати далі...
Загальні характеристики
Артикул
K-85024
Виробник
Kasumi
Гарантія
12 місяців
Довжина загальна, мм
375
Довжина клинка, мм
240
Країна походження
Японія
Марка сталі/Матеріал клинка
VG-10
Маса, г
239
Матеріал накладки/руків'я
ламінована деревина
Твердість сталі, HRC
58-60
Всі характеристики
У житті кожної людини настає момент, коли вона хоче приготувати смачне і красиве блюдо. У деяких це бажання залишається і вони перетворюються на професіоналів, а іноді - в справжніх геніїв і творців від кулінарії.Саме для таких, захоплених творчістю, людей були створені ножі Kasumi.Однією з широковідомих властивостей японської культури є бажання довести до досконалості будь-який предмет або явище. Прикладом тому може служити, скажімо, чайна церемонія, меч катана, японська кухня. Ножі Kasumi - яскраве тому свідчення. Ретельно вивірена геометрія, клинок з багатошарової сталі, зручна рукоять - інструмент повинен бути красивий, витончений, але в той же час довговічний і міцний.Ножі Kasumi призначені виключно для створення кулінарних шедеврів.Masterpiece Damascus series - це серія японських кухонних ножів виробництва компанії Kasumi. Характерні риси серії:- Клинки виконані з дамаської сталі поверх основи зі сплаву VG-10, що однозначно позитивно позначається на різальних функціях ножів і їх резистентності корозії.- Руків'я з ламінованої деревини, монтується способом full tang зі швом у верхній частині та кріпиться на хвостовик двома пломбами.Kasumi Masterpiece Damascus Sashimi - це професійний кухонний ніж виробництва японської компанії Kasumi. Він призначений для оброблення сирої або готової риби та роботі з філе риби в сирому вигляді. Необхідність у виконанні такої специфічної ролі продиктувала форму клинка. Вона нагадує щось середнє між Sheepfoot, як у шеф-ножа або ножа сантоку, і листоподібною формою, таке вдале поєднання просто ідеально підходить для роботи зі свіжою рибою. Такий клинок прекрасно ріже і проколює, не дарма цей тип ножів такий популярний серед поціновувачів традиційної кухні, зокрема суші-майстрів.
Артикул
K-85024
Виробник
Kasumi
Гарантія
12 місяців
Довжина загальна, мм
375
Довжина клинка, мм
240
Країна походження
Японія
Марка сталі/Матеріал клинка
VG-10
Маса, г
239
Матеріал накладки/руків'я
ламінована деревина
Твердість сталі, HRC
58-60
Тип різальної кромки
Звичайна кромка
Товщина клинка, мм
3,3