Ніж кухонний Kasumi Pro Chef 200 мм
Код товару: 14432-01
Артикул: K-58020
8540.00грн.
Отримати значну знижку
Скорочений опис
У житті кожної людини настає момент, коли вона хоче приготувати смачне і красиве блюдо. У деяких це бажання залишається і вони перетворюються на професіоналів, а іноді - в справжніх геніїв і творців від кулінарії.Саме дл...
Читати далі...
Загальні характеристики
Артикул
K-58020
Виробник
Kasumi
Гарантія
12 місяців
Довжина клинка, мм
200
Країна походження
Японія
Марка сталі/Матеріал клинка
VG-10
Матеріал накладки/руків'я
штучний мармур
Ножі та холодна зброя
Ножі з фіксованим клинком
Піхви
Відсутні
Твердість сталі, HRC
60-62
Всі характеристики
У житті кожної людини настає момент, коли вона хоче приготувати смачне і красиве блюдо. У деяких це бажання залишається і вони перетворюються на професіоналів, а іноді - в справжніх геніїв і творців від кулінарії.Саме для таких, захоплених творчістю, людей були створені ножі Kasumi.Однією з широковідомих властивостей японської культури є бажання довести до досконалості будь-який предмет або явище. Прикладом тому може служити, скажімо, чайна церемонія, меч катана, японська кухня. Ножі Kasumi - яскраве тому свідчення. Ретельно вивірена геометрія, клинок з багатошарової сталі, зручна рукоять - інструмент повинен бути красивий, витончений, але в той же час довговічний і міцний.Ножі Kasumi призначені виключно для створення кулінарних шедеврів.Нова лінійка ножів від Kasumi VG-10 Pro проведена з урахуванням 10-річного практичного досвіду і особливих технологій, що застосовуються компанією Kasumi.Kasumi VG-10 Pro виготовляються вручну ножовими майстрами з урахуванням традиційних технік, застосовуваних для виробництва японських катан.Клинки ножів Kasumi серії VG-10 Pro повністю виконані з японської кобальтовмісної нержавіючої сталі VG-10, розробленої спеціально для виробництва кухонних ножів. Твердість ножів за шкалою Роквелла - 59-60 одиниць HRC. Це ідеальний показник для професійних кухонних ножів, який гарантує більш тривалу порівняно з аналогами гостроту різальної кромки.Ножі заточуються вручну майстерними майстрами виробництва. А блискуча і хірургічно гостра різальна кромка досягається за рахунок фінального доведення ножів на водних каменях: спочатку - середньозернистому, а далі високозернистому №3000.Рукоять з імітацією мармуру виконана з антибактеріальної метакрилатної смоли, вона не ковзає і зручно лежить в руці.Kasumi Chef - оптимальний варіант для тих, хто вважає за краще самостійно готувати страви азіатської та європейської кухні. Геометрія ножа дозволяє з легкістю розправитися з рибою та м'ясом, шинкувати зелень і тонко нарізати овочі.Лінія обуха плавно нахиляється і утворює гострий кінчик, який відмінно підходить для виконання делікатної роботи. Прямі спуски від обуха дозволяють довести заточку до бритвенної гостроти.
Артикул
K-58020
Виробник
Kasumi
Гарантія
12 місяців
Довжина клинка, мм
200
Країна походження
Японія
Марка сталі/Матеріал клинка
VG-10
Матеріал накладки/руків'я
штучний мармур
Ножі та холодна зброя
Ножі з фіксованим клинком
Піхви
Відсутні
Твердість сталі, HRC
60-62
Тип різальної кромки
Звичайна кромка
Упаковка
Коробка